Προδότες ήρθε η ώρα να μάθετε τι εστί Μ. Χατζησάββας...


Συνέλληνες, με αυτές τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως του διαδικτύου, σας υπόσχομαι ότι θα τρέχουν να κρυφτούν για να γλυτώσουν. Στο τέλος θα πάνε και φυλακή! Το που και ποιοι θα τους ψάχνουν για να τους βάλουν φυλακή... σας το κρατάω ως έκπληξη! Μανώλης Χατζησάββας

Ο Μανώλης Χατζησάββας υπόσχεται ότι θα δοθούν στις επόμενες ημέρες στην δημοσιότητα μέσω συγκεκριμένης πηγής εκατοντάδες ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ - Κρυπτομηνύματα μεταξύ του ιδίου και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ. - ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Υ/κή κ/ση Θάνου, που σχετίζονται με την δράση του κ. Χατζησάββα ως Μυστικού Πράκτορα της ΕΥΠ με δράση στην Τουρκία και αλλού, ειδικής και μυστικής συνεργασίας, αποτέλεσμα συμφωνίας-εντολής των παραπάνω κυβερνήσεων της χώρας μας.


Τα απόρρητα κρυπτομηνύματα είναι σε ειδικά αρχεία (βλέπε φωτό). Ο κ. Χατζησάββας ισχυρίζεται ότι έχει μεταξύ άλλων πολλών δεδομένων, εκατοντάδες από αυτά στην κατοχή του, τα οποία και θα δώσει στην δημοσιότητα. Επίσης μαζί με τα αρχεία θα δοθεί στην δημοσιότητα και το ειδικά διαμορφωμένο από την ΕΥΠ μεταβλητό "Κλειδί" μαζί με οδηγίες για το "ξεκλείδωμά" τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του κ. Χατζησάββα ΕΔΩ



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes