Όλοι "πεντακάθαροι" στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου (Μέρος Β')


Σύμφωνα με τον Μανώλη Χατζησάββα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ήταν για όλα ενήμερος και αντί να προστατεύσει τη χώρα, "προστάτευσε" τον φίλο του και εμπλεκόμενο στην υπόθεση Γιώργο Βουλγαράκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος έλαβε από τον Μανώλη Χατζησάββα την απόρρητη Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος το 2011 μαζί με πολλά άλλα στοιχεία για πολλές "βρώμικες" υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου και του φακέλου των υποβρυχίων, της υπόθεσης του Δικτύου Οργανωμένου Εγκλήματος με "ξέπλυμα" βρώμικου χρήματος τουλάχιστον 300.000.000 Ευρώ μια υπόθεση που σχετίζεται και με την Ιερά Μονή του Βατοπεδίου (ΙΜΒ), υποθέσεις που σήμερα πληρώνει ο Ελληνικό Λαός με αίμα.



Ο κ. Χατζησάββας ισχυρίζεται ότι ο κ. Καμμένος τον εξαπάτησε και μαζί με αυτόν και όσους τον πίστεψαν. Σήμερα συγκυβερνά την χώρα με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και αποκαλεί "πολιτικό απατεώνα".
Αν και οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου είχαν ενημερωθεί για όλα, παρά ταύτα η Εισαγγελέας Βασιλική Κρινά έβγαλε όλους τους κατηγορούμενους  για το σκάνδαλο των "ιερών ανταλλαγών" μεταξύ της Μονής του Βατοπεδίου και του Ελληνικού Δημοσίου, "πεντακάθαρους". Όπως είδαμε και χθες τα ΜΜΕ παρουσίασαν το θέμα μονόπλευρα, παρουσιάζοντας μόνον τις απόψεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων σύσωμοι να εκθειάζουν και να συγχαίρουν την κα. Εισαγγελέα για την "απόλυτα ορθή και τεκμηριωμένη πρόταση" που βγάζει "λάδι" τους πελάτες τους.



Παρακάτω σας παραθέτουμε ολόκληρη την απόρρητη έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος αναφορικά με τις Συναλλαγές της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, την οποία προφανώς η κα. Εισαγγελέας δεν έλαβε υπόψιν της στην "απόλυτα ορθή και τεκμηριωμένη πρότασή της".




Πηγή: scribd.com



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes