Όποιον και να ψηφίσουν οι Αμερικανοί... πάλι ο Σιωνισμός κι ο Kissinger αποφασίζουν

Henry Kissinger © Kieran Doherty / Reuters
Σύμφωνα με τη BILD, ο Trump θα επιδιώξει την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας... κατόπιν συμβουλής που του έδωσε ο ...Kissinger. 

Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι δηλώνουν ότι είναι καλοδεχούμενες οι πρωτοβουλίες του "έμπειρου" Kissinger ...αν και επηρεάζουν αποκλειστικά την Αμερικανική κυβέρνηση. 
Όποιον και να ψηφίσουν οι Αμερικανοί... πάλι ο Σιωνισμός κι ο Kissinger αποφασίζουν.



Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Henry Kissinger έχει «βαθιά γνώση στις σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ», δήλωσε ο Ρώσος προεδρικός εκπρόσωπος Dmitry Peskov, σχολιάζοντας μία είδηση ότι ο 93χρονος μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην εξομάλυνση των σχέσεων ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και τη Μόσχα.
«Ο Kissinger παραμένει ένας από τους σοφότερους πολιτικούς και εμπειρογνώμονες που μεταξύ των άλλων, έχει τεράστια εμπειρία στις ρωσικές υποθέσεις και στις σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ», δήλωσε ο Peskov την Τρίτη.



«Αν η ειδημοσύνη και η πλούσια εμπειρία του που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, βρεθούν προς συζήτηση κατά κάποιο τρόπο, σίγουρα θα το καλωσορίσουμε», πρόσθεσε, μιλώντας με δημοσιογράφους την Τρίτη.
«Αλλά φυσικά η σημασία και η δυνατότητα εφαρμογής της ειδημοσύνης του [Kissinger] δεν είναι η δουλειά μας, δεν έχει να κάνει μόνο με τους Αμερικανούς συναδέλφους μας, δεν μπορούμε να παρέμβουμε σ’ αυτό», κατέληξε ο Peskov.
Η Bild έγραφε τη Δευτέρα ότι «Σύμφωνα με έρευνα δυτικοευρωπαϊκών υπηρεσιών πληροφόρησης, που βασίζεται σε πληροφορίες από την ομάδα του Trump, ο μελλοντικός πρόεδρος θέλει να καταργήσει τις αντιρωσικές κυρώσεις σύμφωνα με τις συστάσεις του Kissinger», προσθέτοντας ότι νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump επιδιώκει μια προσέγγιση με το Κρεμλίνο.
Η δημοσίευση προσθέτει ότι ο Kissinger που ήταν υπουργός εξωτερικών και σύμβουλος εθνικής ασφαλείας κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Nixon έχει «αποκρυσταλλωμένες ιδέες» για τις μελλοντικές σχέσεις των δύο πυρηνικών υπερδυνάμεων.
«Πιστεύει ότι μια επαναπροσέγγιση με τη Ρωσία είναι το σωστό που πρέπει να γίνει που θα βοηθήσει αντισταθμιστεί η ολοένα και πιο μαχητική Κίνα. Μια ισορροπία μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας θα ενισχύσει την παγκόσμια σταθερότητα», έγραφε ο αρθρογράφος.



Νωρίτερα αυτό το μήνα ο Kissinger περιέγραψε τον Ρώσο ηγέτη ως «χαρακτήρα βγαλμένο από τον Dostoyevsky», λέγοντας σε μια συνέντευξη στο “Face the Nation” του CBS, ότι ο Πούτιν είναι «ένας άνθρωπος με μεγάλη αίσθηση της σύνδεσης, μιας εσωτερικής σύνδεσης, με την ιστορία της Ρωσίας, όπως την βλέπει εκείνος».
Όταν ρωτήθηκε για τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Kissinger δήλωσε ότι βλέπει την εκλογή του Trump ως ευκαιρία αναμόρφωσης της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Ο Trump βασικά «έχει τη δυνατότητα να περάσει στην ιστορία ως ένας πολύ σημαντικός πρόεδρος», σημείωσε.
«Ο Donald Trump είναι ένα φαινόμενο που οι ξένες χώρες δεν έχουν δει», πρόσθεσε ο Kissinger.
Πηγή: rt.com
Μετάφραση: ΑΖ

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes