Ρατσιστικά παιχνίδια «αντιρατσιστών» για να μας αποσπάσουν την προσοχή


Σε μία Ελλάδα που πέφτει στα τέσσερα όταν το απαιτούν οι τοκογλύφοι, που επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία, τη Συρία και το Ιράν επειδή το θέλουν οι επικυρίαρχοι, που φιλάει με πάθος τον πισινό του ψυχασθενή δολοφόνου Νετανιάχου... που ο Στρατός της ελέγχεται κι εκτελεί εντολές ξένων Στρατηγών και υπηρετεί τη Νέα Τάξη και που χτυπάει χωρίς δεύτερη σκέψη ξένους λαούς παρέα με τα γεράκια του ΝΑΤΟ... ανησυχήσαμε επειδή 7 παιδάκια από Αλβανία ...αισθάνονται Αλβανοί παρόλο που θα έχουν Ελληνική Υπηκοότητα και θα υπηρετήσουν στον Ελληνικό Στρατό. 

Καλό το show των νταβατζήδων του Τύπου που αφού καταλήστεψαν την Ελλάδα κι αφού έβαλαν πλάτη στους ξένους τοκογλύφους να απαξιώσουν και να αρπάξουν τη Δημόσια και την ιδιωτική Περιουσία... μας έπεισαν ότι επίκειται πραξικόπημα από 7 παιδάκια από την Αλβανία. 


Χιλιάδες Ελληνόπουλα υπηρέτησαν και στον Γερμανικό Στρατό (όταν ήταν υποχρεωτική η θητεία μέχρι τον Ιούλιο του 2011) για να εξασφαλίσουν τη διπλή υπηκοότητα, ενώ επίσης αμέτρητοι Έλληνες με διπλή υπηκοότητα παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους της Αμερικής στις εθνικές μας επετείους και ο Λευκός Οίκος ...δεν ανησύχησε μην οργανώσουν κανένα πραξικόπημα ...εκεί που πουλιούνται ελεύθερα ακόμα και Καλάζνικοφ. 


Το θέμα όμως πουλάει και κάποιοι μαζεύουν λεφτά από τα κλικ παριστάνοντας τους «εξοργισμένους πατριώτες» όπως ο νομοταγής Θέμος. 
Με ύπουλο τρόπο φυτεύουν τον ρατσισμό στους Έλληνες... οι «αντιρατσιστές» νταβατζήδες του Τύπου και μετά θα στηρίζουν το καθεστώς στη θέσπιση νέων νόμων που θα περιορίζουν ακόμα περισσότερο την ελευθερία του λόγου για να «επαναφέρουν» στην τάξη τους Έλληνες που είναι «αδικαιολόγητα ρατσιστές». 


Και την ώρα που τα ξένα αφεντικά τους θα αρπάζουν χιλιάδες σπίτια από νοικοκυραίους Έλληνες που αδυνατούν να πληρώσουν αντισυνταγματικούς φόρους... τι πιο βολικό από το να τους αποσπούν την προσοχή με γελοία θέματα που πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν χωρίς ουσιαστικές συνέπειες για τη ζωή όλων.


Χρόνια τώρα κυκλοφορούν τέτοιες προκλητικές φωτογραφίες και πάντα γίνεται θέμα, πάντα κάποιοι βγάζουν λεφτά και μετά ξεχνιούνται όλα και ξανά από την αρχή.
ΣΟΚ! Ξανά ΣΟΚ και πάλι ΣΟΚ... βγήκε το μεροκάματο και σήμερα.


Ξεχνάμε τα βασικά όμως... 


Η ίδια η ηγεσία του Στρατού είναι πουλημένη και υπηρετεί ξένα συμφέροντα... 
Η ίδια η ηγεσία του Στρατού συμμετείχε στη μεγάλη μάσα των 80 δισεκατομμυρίων σε εξοπλιστικά εκμεταλλευόμενη το αίμα των αξιωματικών που σκοτώθηκαν στα Ίμια.
Τα 7 παιδάκια όμως, που είναι από φτωχές οικογένειες ...είναι εύκολοι στόχοι για εκμετάλλευση από τα διψασμένα για κλικ ΜΜΕ και από τους «γνήσιους πατριώτες» τύπου Καμμένου, Θέμου κ.λπ. πρακτόρων... που νύχτα-μέρα αγωνιούν για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας.
Για τους προδότες και κλέφτες ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ αξιωματικούς με τεράστιες εξουσίες, για τα λαμόγια που ελέγχουν τον Ελληνικό Στρατό ...και μας αφαιρούν δισεκατομμύρια με 5 υπογραφές σε δυο κόλλες χαρτί... δεν ανησύχησε ποτέ κανείς. 
Για τα 7 χαζά φανταράκια που δεν είχαν ΚΑΜΙΑ απολύτως εξουσία, που δεν είχαν καν την εξυπνάδα να κρύψουν τα πρόσωπά τους... τρέμει όλη η Ελλάδα.
Άραγε αν σήκωναν σημαίες του Ισραήλ ...θα τολμούσε κανείς να γράψει για «πρόκληση»; Θα απαιτούσε ο Καμμένος την παραδειγματική τους τιμωρία;




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes