Ε, όχι και στα ιδιωτικά σχολεία τα προσφυγόπουλα ρε Ζουράρι!


Τα μυρωδάτα παιδιά της Τατιάνας, της Αννίτας και της Ελένης... με τα καταπονημένα κι άπλυτα παιδάκια από το Αφγανιστάν... γίνεται; Δεν γίνεται! 

Το Υπουργείο Παιδείας... επαναφέρει στην τάξη κι ακυρώνει τον Υφυπουργό Παιδείας που μίλησε για φοίτηση των προσφυγόπουλων στα ιδιωτικά σχολεία. Ο Ζουράρις μάλλον πίστεψε ότι θα χαρούν οι ιδιοκτήτες αυτών των σχολείων, καθώς τα προσφυγόπουλα θα ακολουθούσε και σχετική χρηματοδότηση... 
Όμως το Υπουργείο Παιδείας ξεκαθάρισε ότι η μόρφωση είναι υπόθεση του κράτους, δηλαδή πληρώνει ο πολίτης... και οι χρηματοδοτήσεις είναι υπόθεση των ΜΚΟ ...και τις αρπάζουν οι πράκτορες του Soros και οι πολιτικοί.

Την είδηση την δημοσίευσε το "NEWSBEAST":


Προσωπικές χαρακτηρίζει τις απόψεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι το υπουργείο Παιδείας, διαχωρίζοντας τη θέση του για τα περί φοίτησης προσφυγόπουλων σε ιδιωτικά σχολεία, πρόταση που διατύπωσε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
«Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει την αποκλειστική ευθύνη της εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία επί της ουσίας ακυρώνεται ο ρόλος του κ. Ζουράρι ως υφυπουργού που εκπροσωπεί το υπουργείο.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το υπουργείο «ακολουθώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης υλοποιεί με επιτυχία τον προγραμματισμό του στο πλαίσιο της δημόσιας εκπαίδευσης».
«Κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή. Οι απόψεις του κ. Ζουράρι είναι προσωπικές», καταλήγει το υπουργείο Παιδείας.
Ο κ. Ζουράρις δήλωσε στον ρ/σ North ότι στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο θα προτείνει τη συμμετοχή και των ιδιωτικών σχολείων στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Μάλιστα πρόσθεσε ότι το σχέδιό του συζητείται με διάφορους παράγοντες του υπουργείου Παιδείας.

Ακόμη, ανέφερε ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξυψωθεί το κύρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης και ότι η χρηματοδότηση θα προέλθει από τα κρατικά ταμεία και από ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για τους πρόσφυγες.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes