Το δεμένο στο «δυτικό άρμα» ΚΚΕ...


To Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας πέρασε από την παρανομία στη νομιμότητα υποσχόμενο προσαρμογή στη Νέα Τάξη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ενώ όλοι οι Κομμουνιστές των χωρών του πρώην Σοβιετικού Μπλοκ είναι οπαδοί του Πούτιν... για το Ελληνικό ΚΚ ...ο Πούτιν είναι σαν να μην υπάρχει. 

Μαζί λοιπόν με τους πράκτορες του Soros, τον Δοξιάδη και το ΚΚΕ επικροτεί την παροχή ασύλου σε πραξικοπηματίες, δολοφόνους και πράκτορες του ΝΑΤΟ. 
Θα έλεγαν το ίδιο άραγε αν η Τουρκία παρείχε άσυλο στον Παπαδόπουλο και τον Παττακό; Θα μιλούσαν για σωστή εφαρμογή του Νόμου; Ή θα υποστήριζαν ότι στην Ελλάδα του 1974 θα είχαν εξασφαλισμένη μία δίκαιη δίκη;Την έκφραση της ικανοποίησής του ΚΚΕ για την απόφαση του Αρείου Πάγου δημοσίευσε μεταξύ των άλλων και η "REAL":


"Η απόφαση του Αρείου Πάγου σωστά παίρνει υπόψη το πλαίσιο προστασίας των αιτούντων άσυλο Τούρκων αξιωματικών.
Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα υποστήριξε ότι επιβάλλεται να τηρηθεί η νομοθεσία που εξασφαλίζει τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο" αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδοθούν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes