Οι Rothschild "σύμβουλοι" του Οργανισμού Διαχείρισης Δημσίου Χρέους


Οι Rothschild "σύμβουλοι" του Οργανισμού Διαχείρισης Δημσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Ο Άδωνις, παρότι βουλευτής, ψάχνει τη σύμβαση ...που σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να συνάπτει συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες... ΚΡΥΦΑ από τη Βουλή κι εν αγνοία ακόμα και των βουλευτών του ίδιου του κυβερνητικού κόμματος.

Σημειώστε ότι από τον ΟΔΔΗΧ έχει περάσει κι ο Χριστοδούλου, άνθρωπος της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Κι είναι ο Οργανισμός που αποφασίζει την έκδοση ομολόγων δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ... που εξοφλούμε εμείς.


Δημοσιεύει σχετικά σήμερα το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":


Υπάρχει επίσημη σύμβαση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ με την επενδυτική τράπεζα Rothschild και αν ναι, από πότε και με ποια αμοιβή, ρωτά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Από πότε ο ΟΔΔΗΧ συνεργάζεται με την επενδυτική τράπεζα Rothschild ρωτάει τον υπουργό Οικονομικών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Η ερώτηση του κυρίου Γεωργιάδη, που κατατέθηκε σήμερα, έχει αφορμή την χθεσινή απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι.
Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση, κατά τη χθεσινή του ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι η στάση του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους στο Παρίσι έγινε για να συναντηθεί ο κ. Αλέξης Τσίπρας με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ), με αντικείμενο την προετοιμασία εξόδου της χώρας στις αγορές.
Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Γεωργιάδης ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό αν υπάρχει επίσημη σύμβαση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ με την επενδυτική τράπεζα Rothschild και αν ναι, από πότε και με ποια αμοιβή.
Επιπλέον, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αιτείται την κατάθεση στο Σώμα της σύμβασης του Ο.Δ.ΔΗ.Χ με την επενδυτική τράπεζα Rothschild.

Ολόκληρη η ερώτηση:
ΠΡΟΣ:
Τον Αξιότιμο Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ:
Αναφορικά με τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild

Το Μέγαρο Μαξίμου στη χθεσινή του ανακοίνωση επεσήμανε, αναφορικά με τη στάση του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους στο Παρίσι, ότι σκοπός της ήταν να συναντηθεί ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ), με αντικείμενο την προετοιμασία εξόδου της χώρας στις αγορές.

Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

  1. 1. Υπάρχει επίσημη σύμβαση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ με την επενδυτική τράπεζα Rothschild;
  2. 2. Αν ναι, από πότε και με ποια αμοιβή;

Ταυτόχρονα, αιτούμαι την κατάθεση στο Σώμα:
Της σύμβασης του Ο.Δ.ΔΗ.Χ με την επενδυτική τράπεζα Rothschild.

Ο Ερωτών Βουλευτής,
Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης

Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε επίσης και: Ιδιωτικοποιώντας τις ιδιωτικοποιήσεις



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβουμε ο μπουμπούκας δεν εκπροσωπεί τους Rothschild η εκπροσωπεί κάποια άλλη θυγατρική και μπερδεύεται ο άνθρωπος γιατί δεν του δίνουν ενημέρωση; Δικοί σας άνθρωποι είναι βρε παιδιά μη μας απασχολείται με τοιούτε μικροπραγματα για ξεπούλημα εθνικής περιουσίας. Σε μας στείλτε μόνο τον λογαριασμό για να πληρώσουμε ως συνήθως.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes