Η καθόλα νόμιμη καταστροφή των πιο αδύναμων


Σε όλες τις εποχές, σε όλες τις κυβερνήσεις, σε όλα τα καθεστώτα... υπάρχουν πάντα οι πρόθυμοι νομικοί επιστήμονες που θα χτίσουν τα θεμέλια της δικαιοσύνης σύμφωνα με τις ανάγκες της εξουσίας. Ακόμα και η εμπορία ανθρώπων (σκλάβων) ήταν μία νομικά κατοχυρωμένη πράξη.

Οι υπερεξουσίες τυράννων και σχιζοφρενών είχαν επίσης νομική τεκμηρίωση κι όλες οι αδικίες που υπέστη η ανθρωπότητα αλλά και τα ζώα ακόμα, ήταν πάντα σύμφωνες με τους εκάστοτε νόμους. 
Σήμερα η Ελληνική κυβέρνηση φορολογεί ανέργους αυθαίρετα, βάσει εικονικών εισοδημάτων, επειδή απλά ζουν με τη σύνταξη της μαμάς τους ή επειδή απλά κατέχουν ένα ετοιμόρροπο ακίνητο ...και δεν υπάρχει κανένα απολύτως νομικό ή συνταγματικό κώλυμα. 
Είναι καθόλα νόμιμη η καταστροφή των πιο αδύναμων πολιτών αυτής της κοινωνίας και εξίσου καθόλα νόμιμα και προβλεπόμενη η παραγραφή κακουργημάτων που αφορούν τη ληστεία δισεκατομμυρίων ευρώ από το Δημόσιο. 
Το να περιμένει κανείς από τη Μαφία της Εξουσίας να νομοθετήσει και να προβλέψει αυστηρές ποινές για τα δικά της κακουργήματα... είναι μάλλον πολύ βλακώδες.

Πηγή: ethnos.gr

Πηγή: naftemporiki.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes