Οι σχέση των παιδεραστών φίλων του Clinton με το προσφυγικό


Στην Αμερική ο Clinton έχει ένα διάσημο δισεκατομμυριούχο περιούσιο φίλο μπλεγμένο με θέματα παιδεραστίας... τον Jeffrey Epstein. Μετά έχει κι έναν άλλο φίλο δισεκατομμυριούχο τον Frank Giustra ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

Ζήτησε από την κυβέρνηση ένα παλιό εργοστάσιο κι εκεί μέσα έστησαν τα αντίσκηνα των προσφύγων... Δεν ξέρουμε αν έβαλε και χρήματα εκτός από την «πρωτότυπη» ιδέα ή αν η δική του ΜΚΟ ανέλαβε να διαχειρίζεται τα χρήματα που δίνει η Ε.Ε. και ο Ο.Η.Ε. Αυτές οι «αυθόρμητες» απλοχεριές... με τα λεφτά των άλλων, συνήθως βρωμάνε. Φίλος του Clinton είναι ...πεντακάθαρος θα είναι κι αυτός. 
Αυτό όμως που βρωμάει ακόμα περισσότερο είναι το λογότυπο της «Προσφυγικής Εστίας» ΕΛΠΙΔΑ που είναι σχεδόν ίδιο με το σύμβολο αναγνώρισης που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι (άντρες που βιάζουν αγοράκια) και γνωρίζοντας πόσες χιλιάδες παιδάκια έφτασαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα ...μιλάμε για τρελή «σύμπτωση»!(;) 
Όταν άρχισαν να φθάνουν στην Ελλάδα τα κύματα των προσφύγων το κράτος, τα σώματα ασφαλείας, αποσύρθηκαν και την υποδοχή και καταγραφή μεταναστών διεξήγαγαν ανεξέλεγκτες οργανώσεις, κυκλώματα έκδοσης πλαστών εγγράφων, δουλέμποροι κι άλλοι «καλοί» άνθρωποι. Τους μαφιόζους της κυβέρνησης φρουρούν χιλιάδες αστυνομικοί και εκεί που έφταναν ως μετανάστες ασυνόδευτα παιδάκια αγκαλιά με ψυχασθενείς αποκεφαλιστές, δεν υπήρχαν πουθενά οι Ελληνικές αρχές. 
Άραγε με ποιο σκεπτικό τα κράτη επέτρεψαν σε μικρά παιδιά να συνεχίσουν το ταξίδι τους ασυνόδευτα μέχρι να χαθούν στην Κεντρική Ευρώπη; 
Χρυσές ευκαιρίες για ανώμαλους και για τα κυκλώματα εμπορίας οργάνων.
Τον Ιανουάριο που μας πέρασε... και μετά από εκατομμύρια ανθρώπους που πέρασαν ή παρέμειναν στην Ελλάδα... η μαφία της κυβέρνησης... δεν είχε ιδέα ποιες Οργανώσεις και ποια μέλη τους έκαναν ό,τι ήθελαν στα νησιά υποδοχής προσφύγων. 
Η απαραίτητη χαλαρότητα για να μπορέσουν να δράσουν ελεύθερα όλα τα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων, διακίνησης όπλων και οι αποκεφαλιστές να επιστρέψουν ανενόχλητοι στην Ευρώπη.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό:

Πηγή: nypost.com

Πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: huffingtonpost.com




Πηγή: bloomberg.com


Πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: wikileaks.org


Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή: enikos.gr







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes