Ερυθρός Σταυρός-Ερρίκος Ντυνάν: Η Αννούλα με τα 106 χιλιάρικα το χρόνο το 2011!


Στη Βουλή λειτουργεί η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία και πρώτο "πιάτο" είναι η εξέταση του σκανδάλου που λέγεται "Ερυθρός Σταυρός-Ερρίκος Ντυνάν".

Του Γιάννη Ντάσκα

Η Εξεταστική αυτή δημιουργήθηκε και με θετική ψήφο της Νέας Δημοκρατίας.

Θυμόμαστε παλαιά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και την Αννα Παναγιωταρέα τότε δημοσιογράφο στον "Ελεύθερο Τύπο", όπου εμείς είχαμε και την θέση του Νομικού Συμβούλου της Εφημερίδας.

Η Αννα τότε έκανε ρεπορτάζ και για την Αιμιλία Παπανδρέου στη Σουηδία, άρεσε στον Κ. Μητσοτάκη και η εν λόγω είχε γίνει πολύ αγαπημένη και της Μαρίκας Μητσοτάκη και ακόμα έχουμε την εικόνα να περπατάει η Μαρίκα στη Σέκερη και η Αννα να την κρατάει απο το μπράτσο.

Πέρασαν τα χρόνια και το 1998 ο Κ. Μητσοτάκης φρόντισε να λάβουμε απο τον Νικήτα Κακλαμάνη στοιχεία για το "μεγαλύτερο σκάνδαλο" απο καταβολής Ελληνικού κράτους που ήταν το "Ερρίκος Ντυνάν".
Τότε αρχίσαμε να γράφουμε ότι αυτό δεν ήταν κοινωφελές ίδρυμα, αλλά μία σκέτη απάτη. Στην πραγματικότητα λεγόταν "κοινωφελές ίδρυμα" για να λεηλατήσει την περιουσία του Ερυθρού Σταυρού και τις επιχορηγήσεις του Δημοσίου κλπ.



Αργότερα διορίσθηκε εκεί το δεξί χέρι και συγγενής του Κ. Μητσοτάκη, δηλαδή η κ. Κυπραίου.
Το "τροπάρι" είχε αλλάξει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο έγινε ξανά "κοινωφελές ίδρυμα".
Έτσι το έχουν ως σήμερα όλα μεγάλα ΜΜΕ.
Και μέχρι να γίνει Εξεταστική Επιτροπή αυτή ήταν και η θέση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά.

Στην Εξεταστική Επιτροπή ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ξανακάνουν στροφή και αυτό που επι 20 χρόνια μας έλεγαν ότι είναι κοινωφελές ίδρυμα το ξαναλένε "ιδιωτική κλινική".

Γιατί;

Η λογική εξήγηση στο φτωχό μας μυαλό είναι ότι έτσι θέλουν να δικαιολογήσουν την λεηλασία και τις ...μισθοδοσίες.

Να πουν δηλαδή ότι είναι μια ιδιωτική κλινική και έδινε όποιους μισθούς ήθελε σε όποιον ήθελε.

Στους εργαζόμενους θα βρείτε τον σύζυγο της κ.Γεννηματά οδοντίατρο Τσούνη με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΕΞ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΆΤΡΩΝ του νοσοκομείου. Ακόμα και απο του ...Διευθυντή. Είναι ακριβώς αυτός που ο γνωστός Λιαρόπουλος ,ισχυρίζεται σε επίσημη έκθεση ότι ήταν αργόμισθος.

Στο γραφείο του Προέδρου Μαρτίνη δεν υπηρετούσαν 4-6 υπάλληλοι, όπως συμβαίνει σε ΌΛΕΣ τις ιδιωτικές κλινικές με μισθούς άντε 2-3 χιλιάδες το μήνα.
Στο γραφείο του Προέδρου ΜΑΡΤΊΝΗ δεν υπηρετούσαν 2-3 υπάλληλοι, με μισθούς 800 ευρώ το μήνα, όπως συμβαίνει σε κοινωφελή ιδρύματα.

Στο γραφείο του προέδρου Μαρτίνη υπηρετούσαν πάνω από 20 άτομα. Ενα εξ αυτών είχε τον τίτλο "παρά τω προέδρω"!
Πως λέμε "παρά το πρωθυπουργώ"; Ετσι ακριβώς!!!
Αυτό το άτομο ελάμβανε μισθό ετήσιο 106.000 ευρώ μικτά. Ολο το γραφείο του προέδρου είχε ετήσια μισθοδοσία πάνω απο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό το άτομο που είχε θέση "παρά τω προέδρω" ήταν η καθηγήτρια (!!!) δημοσιογραφίας Αννα Παναγιωταρέα. Η προαναφερομένη!

Ας ξαναφωνάξουν τον Μαρτίνη στην Εξεταστική Επιτροπή να τον ρωτήσουν "πως επινόησες τη θέση παρά τω προέδρω"; Τι ακριβώς έκανε η συγκεκριμένη στο ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ με αυτό τον μισθό;

Την ανακάλυψες μόνος σου και την προσέλαβες και αν όχι ΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ σου ζήτησε να την προσλάβεις;

Ιδού ο κατάλογος με την μισθοδοσία του γραφείου του προέδρου Μαρτίνη για να δείτε πως εργαζόταν το κοινωφελές ίδρυμα με δαπάνες απο την περιουσία του Ερυθρού Σταυρού...
Και στη συνέχεια διαβάστε μια ανακοίνωση της κυβέρνησης από την οποία θα καταλάβετε πολλά για τα παραμύθια της Νέας Δημοκρατίας περι Εξεταστικών Επιτροπών.

Αλήθεια αν έρθει (το πιθανότερο στη μετά Σόίμπλε εποχή) ο Χριστοφοράκος θα γίνει Εξεταστική Επιτροπή;
Και αν δεν έρθει θα γίνει μία για το πως έφυγε και το που βρίσκεται ο Καραβέλας;
Διαβάστε τον κατάλογο της μισθοδοσίας και την ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes