Το σύμπαν συμπαραστέκεται στην Ηριάννα...


Πρώτη Δημοσίευση: 19.07.2017/18:50 UPD: 19.07.2017/19:33

Η Ηριάννα Β.Λ που τα λαμόγια της δημοσιογραφίας αρνούνται να μας αποκαλύψουν το επώνυμό της για κάποιον ύποπτο λόγο... λέγεται Βασιλειάδη Λιναρδάκη και το όνομά της υπάρχει σε ένα ξεχασμένο άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ.


Πηγή: ethnos.gr

Κάποιοι την συνδέουν και τη θεωρούν αδερφή Υφυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ (Γιώργου Βασιλειάδη) κάτι που δεν μπόρεσα να επαληθεύσω προς το παρόν.

Αλλά στις 24 Απριλίου του 2017 συμμετείχε και σε εκδήλωση που χρηματοδοτούσε το «αντιεξουσιαστικό» Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.


Πηγή: ikariaki.gr

Το σύμπαν συμπαραστέκεται στην Ηριάννα... Από τους καναλάρχες-εφοπλιστές. τους εκατομμυριούχους δημοσιογράφους, τους εκατομμυριούχους εκδότες μέχρι τους «αυθόρμητους» μπαχαλάκηδες του Soros...

Ακούς από τους φιλελέδες του εφοπλιστή του ΣΚΑΪ να διαφημίζουν τον τόπο και την ώρα της επόμενης συγκέντρωσης των μπαχαλάκηδων κάτι που δεν θα έκαναν φυσικά αν αφορούσε για παράδειγμα μία συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη.


Πηγή: news.in.gr

Όλοι μα όλοι... θέλουν την Ηριάννα ελεύθερη. Στις 24 Απριλίου ήταν ελεύθερη κι έβγαζε λόγους! Το σκηνικό θυμίζει την υπόθεση του Ρωμανού των Βορείων Προαστίων. Τον υπερασπίστηκε ακόμα κι η εφημερίδα Guardian!

Έκανε κι αυτός την επαναστατική του τουρνέ, τον έμαθε το Πανελλήνιο ως «επαναστάτη», λογικά θα γίνει κι αυτός Υπουργός «επαναστατικής» κυβέρνησης των Rothschild.

Τι λέει ο Γιώργος Βασιλειάδης για τις φήμες


Σε πείσμα σχετικής φημολογίας που αναπαρήγαγαν αβασάνιστα πολιτικοί της αντιπολίτευσης και social media, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δεν έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα.

Αυτό ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός, παράλληλα όμως με τη διάψευση της σχετικής φημολογίας, κάνει ένα βήμα πιο πέρα και κατηγορεί ως χυδαίους όλους εκείνους που επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά ή άλλα οφέλη.

Με αφορμή, λοιπόν, όσα έχουν κυκλοφορήσει στα social media περί συγγενικής σχέσης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Ηριάννα Β. Λ. ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι».

Πηγή: documentonews.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes