Τζιχαντιστές απειλούν και στοχοποιούν τους Χριστιανούς της Ανατολής

Από επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην Αίγυπτο. Φωτογραφία αρχείου

Εντολή να χτυπήσουν αποκλειστικά χριστιανικούς στόχους έδωσαν οι Τζιχαντιστές της Μοσάντ. Αλίμονο αν ακουμπήσουν τρίχα Ισραηλινού... Μέχρι και συγνώμη ζητούν στα τέσσερα αν κατά λάθος απειληθούν τα αφεντικά τους.

Απειλές κατά των χριστιανών εξαπέλυσαν τζιχαντιστικά δίκτυα που κινούνται στην κινεζική επικράτεια.

Οι τζιχαντιστές καλούν τα μέλη τους να επιτεθούν με κάθε τρόπο σε πρόσωπα, κτίρια και εκδηλώσεις που αφορούν στον χριστιανισμό.

Δημοσιεύθηκε άρθρο του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκιστάν (TIP) στο διαδικτυακό περιοδικό των τζιχαντιστών, το οποίο καλεί σε μαζικές επιθέσεις στην Κίνα. Συγκεκριμένα, καλεί τζιχαντιστές από περιοχές του ανατολικού Τουρκεστάν και στη Μιανμάρ.

Στη συνέχεια, αναφέρουν ότι οι μαχητές που θα φύγουν από τη Συρία, θα πρέπει να προετοιμάζονται για έναν νέο γύρο «ιερού πολέμου» εναντίον της Κίνας.

Ο Αμπού Αμπντάλα αλ Μαγκριμπί υπογράφει το άρθρο και καλεί τους μαχητές της τζιχάντ να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στους χριστιανούς στην Παλαιστίνη, στο Αφγανιστάν, τη Σομαλία, το Ιράκ, την Υεμένη, τη Συρία, τη Λιβύη, την Τυνισία, το Σουδάν, την Ανατολική Αλγερία, το Μάλι και τη Μιανμάρ.

Αναφορά για επικείμενες επιθέσεις γίνεται και για τις περιοχές των Νότιων Φιλιππίνων, του Ανατολικού Τουρκιστάν, της Τσετσενίας, της Κεντρικής Αφρικής, του Πακιστάν, του Κασμίρ και του Μπανγκλαντές.

Ένα άλλο άρθρο, υπογεγραμμένο από τον Σεΐχη Αμπντ αλ Χακ, διοικητή των τζιχαντιστών στο Αφγανιστάν, καλεί τους μουτζαχεντίν που μάχονται με τον ISIS στη Συρία, να ετοιμαστούν για τον επικείμενο «ιερό πόλεμο» του Ανατολικού Τουρκιστάν, εναντίον της Κίνας.

Αναφορά για επικείμενες επιθέσεις γίνεται και για τις περιοχές των Νότιων Φιλιππίνων, του Ανατολικού Τουρκιστάν, της Τσετσενίας, της Κεντρικής Αφρικής, του Πακιστάν, του Κασμίρ και του Μπανγκλαντές.
Πηγή: topontiki.gr


Πηγή: timesofisrael.comΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes