Ισραηλινοί σεκιούριτι ξυλοκόπησαν Κολομβιανό στο Ελ. Βενιζέλος


Σαν στο σπίτι τους οι πράκτορες του Ισραήλ. Φανταστείτε τι θα έκαναν στον Κολομβιανό ...αν βρίσκονταν εντός έδρας ...στο Ισραήλ δηλαδή. Ποιος ξέρει τι συμφωνίες έχουν υπογράψει τα σούργελα της Ελληνόφωνης Κυβέρνησης με τους επικυρίαρχους ... στα θέματα ασφαλείας.

Περισσότερα για το περιστατικό μπορείτε να διαβάσετε στο "NEWSIT":


Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μεταξύ τριών ισραηλινών security και ενός Κολομβιανού επιβάτη.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, υπάλληλοι security της “El Al” (ισραηλινών αερογραμμών) θεώρησανύποπτο ένα άτομο που κινούνταν στο χώρο επιβίβασης. Προσπάθησαν να το ελέγξουν, όμως ο Κολομβιανός δεν κατάλαβε ακριβώς τις παραινέσεις τους και έκανε κάποια κίνηση για να βγάλει πιθανότατα τα χαρτιά του.
Οι Ισραηλινοί θεώρησαν ότι πρόκειται για απειλητική κίνηση και πως θα βγάλει όπλο και αμέσως έπεσαν πάνω του, ενώ ακολούθησε συμπλοκή για να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.
Έλληνες αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό έφτασαν άμεσα στο σημείο , συνέλαβαν τους τρεις Ισραηλινούς σεκιούριτι τους οποίους με χειροπέδες μετέφεραν στο τμήμα του αεροδρομίου. Ο δε Κολομβιανός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο από την επίθεση των ισραηλινών.

Σε βάρος των σεκιούριτι σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών ενώ αύριο το πρωί θα περάσουν από τον εισαγγελέα.




«Οι εκπρόσωποι των 2 χωρών υπέγραψαν καθεστώς μιας στρατιωτικής συμφωνίας στο Tel-Aviv που προσφέρει νόμιμη άμυνα και στα 2 στρατεύματα των αντίστοιχων χωρών με εκπαίδευση του ενός στη χώρα του άλλου. Ο Panos Kammenos επισκέφτηκε τον ισραηλινό ομόλογό του Moshe Yaalon στο Υπουργείο της Άμυνας όπου και υπογράφτηκε η συμφωνία. Το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ. «Εκτιμάμε πολύ την επίσκεψή σας εδώ σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Αυτό υπογραμμίζει την σημασία των σχέσεων μεταξύ των χωρών» είπε ο Yaalon.
«Ευχόμαστε στον ελληνικό λαό και στην Ελλάδα επιτυχία στις προσπάθειές τους να υπερβούν την οικονομική κρίση. Προσευχόμαστε για αυτό από τη στιγμή που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα πολύ σημαντική με την ιστορία της και τη συμβολή της στην ιστορία της ανθρωπότητας».

(Jerusalem Post 19/7/15).

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes