Αδειάζει το σύστημα το "απολυταρχικό κυνικό καθεστώς" ΣΥΡΙΖΑ


"Καθεστωτική αντίληψη", "Αυταρχικά χαρακτηριστικά", "Απολυταρχικός Κυνισμός". Δεν αναφέρονται σε ηγέτη της Βόρειας Κορέας... αλλά στον Τσίπρα. Όλοι αυτοί που λιβάνιζαν τον ερχομό της "επανάστασης του Δημοκρατικού Τόξου"... προσπαθούν τώρα να μας ενημερώσουν για τους κινδύνους της Δημοκρατίας από το "απολυταρχικό" και "κυνικό καθεστώς" ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα στον Τσίπρα στέλνουν και οι πράκτορες του Ρουβίκωνα-Μοσάντ. 
Οι ξένοι εκλογομάγειρες προετοιμάζουν τον λαό κατάλληλα, ώστε να εκλέξει "αυθόρμητα" τους... "πραγματικούς Δημοκράτες" όπως τον Κούλη, τη Φώφη, τον Θεοδωράκη κλπ.








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα με Τσίπρα παρά να ξανάρθει κανένας Βενιζέλος ή Κούλης.
Δεν θα αφήσουν κανένα μισθωτό ή συνταξιούχο να ζήσει.

Unknown είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη,
Το γεγονός ότι δεν υπογράφεις το σχόλιό σου δείχνει μάλλον ντροπή για τις πολιτικές θέσεις σου και αυτό είναι μία καλή αρχή για να αλλάξεις νοοτροπία: δηλαδή να μην επιλέγεις από το καλάθι με τα σάπια μήλα, το λιγότερο -κατά τη γνώμη σου- ενώ υπάρχουν και καλάθια με υγιή.
Πάραυτα, θα ήθελα να μου πεις εάν η δική σου ζωή επί κυβέρνησης Σύριζα έγινε καλύτερη ή χειρότερη και πώς.
Σε διαβεβαιώνω ότι όποιο συστημικό κόμμα κι αν λάβει την εξουσία, θα συνεχίσει την ίδια πολιτική με τα προηγούμενα. Άρα πρέπει να σκεφτείς πώς μπορείς εσύ να βοηθήσεις το κοινό καλό της χώρας μας, με ποιες σωστές επιλογές, ποια προσωπική προσφορά σε αυτό.
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes