Ρωσία: «Χιλιάδες οι άμαχοι νεκροί από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και όχι 64 όπως διαδίδουν»

© AFP 2016/ Bulent Kilic
64 άμαχους παραδέχτηκαν ότι σκότωσαν οι Αμερικανοί στη Συρία και το Ιράκ. Που χάθηκαν οι "Je Suis Charlie", οι "Είμαστε Όλοι Βοστονέζοι" και οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" που πληρώνονται για να παριστάνουν τους προστάτες των θυμάτων του Σιωνισμού; Η Διεθνής Αμνηστία... το Human Rights Watch... η Τατιάνα, η Λαμπίρη; Κανέναν φωστήρα δεν απασχόλησαν οι 64 νεκροί.



Δεν αναφέρονται καν τα ονόματά τους... Είναι απλά παράπλευρες απώλειες ...και δεν πρέπει να πάρει διαστάσεις η υπόθεση. Αλλιώς κάποιος θα έπρεπε να αποζημιώσει αυτό το έγκλημα που έγινε χωρίς καν την έγκριση κάποιας κυβέρνησης.
Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα συνεχίζουν να σκοτώνουν προσπαθώντας να επανορθώσουν τις αθλιότητες ...χωρίς συνέπειες, χωρίς κόστος και χωρίς κριτική από κανέναν.



Αυτά λοιπόν ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, συνταγματάρχης John Thomas. Για να δούμε όμως... αληθεύουν οι ισχυρισμοί του αυτοί; Τι λέει το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας για το θέμα αυτό;
Το "RIA Novosti" (πρώτη μετάφραση: tokoutsavaki) ρίχνει, με το παρακάτω άρθρο του, λίγο φως στην υπόθεση των "στατιστικών" αριθμών των θυμάτων των "ειρηνοποιών" Αμερικανών που "αυτοθυσιάζονται" για να "διαφωτίσουν" τον πλανήτη "εκδημοκρατίζοντας" με το "χαμηλότερο δυνατό κόστος σε ζωές αμάχων", σχεδόν "αναίμακτα" - όπως δηλώνουν - ολόκληρους λαούς:


Μόσχα, 10 Νοεμβρίου - RIA Novosti. Χιλιάδες αθώοι Σύριοι και Ιρακινοί σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ το τελευταίο έτος, δήλωσε πηγή του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Η δήλωση ήρθε σε απάντηση στις πληροφορίες του επίσημου εκπροσώπου των ενόπλων δυνάμεων της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, συνταγματάρχη John Thomas, σύμφωνα με τον οποίο από το Νοέμβριο του περασμένου έτους μέχρι τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος, τα θύματα των επιθέσεων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στη Συρία και το Ιράκ ανέρχονται συνολικά στους 64 άμαχους και οκτώ τραυματίες.
«Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις από τον εκπρόσωπο της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, φαίνεται ότι οι υπόλοιποι των χιλιάδων νεκρών αμάχων Σύριων και Ιρακινών από τις αεροπορικές επιδρομές της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, στο Πεντάγωνο μάλλον δεν πρέπει να τους θεωρούν ‘ανθρώπους’. Ωστόσο, ακόμη και μια τέτοια εξαιρετικά προηγμένης μορφής ανεντιμότητα και κυνισμού των Αμερικανών συναδέλφων, θα πρέπει να έχει τα όριά της», δήλωσε η πηγή.
Σημείωσε ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στη Συρία και το Ιράκ, πραγματοποιούσε έως και 20 αεροπορικές επιδρομές την ημέρα, ή περίπου 7.300 επιδρομές κατά το προηγούμενο έτος.
«Επιπλέον, ένα σημαντικό μέρος αυτής της «δουλειάς» αποδίδεται στα στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Β-1Β και Β-52H. Ο ‘ανθρωπισμός’ και η ‘ακρίβεια’ των βομβαρδιστικών επιθέσεων αυτών των αεροσκαφών είναι γνωστοί από το Βιετνάμ» τόνισε το Υπουργείο Άμυνας.

Από το 2014, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους πραγματοποιούν στο Ιράκ και τη Συρία, με «ακλόνητη αποφασιστικότητα» επιχειρήσεις εναντίον της ομάδας «Ισλαμικό Κράτος» (απαγορευμένη στη Ρωσία). Οι δράσεις τους στη Συρία, πραγματοποιούνται χωρίς την συγκατάθεση της πολιτείας.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Unknown είπε...

Όταν πέφτουν βόμβες, πεθαίνει κόσμος. Γεγονός. Δεν έχει σημασία αν οι βόμβες είναι αμερικανικές οι ρωσικές, ούτε υπάρχουν βόμβες που να σκοτώνουν μόνο τζιχαντιστές

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes