Άλλη μία θεατρική παράσταση από τους απατεώνες με την σηκωμένη κομμουνιστική γροθιά


Η ιστοσελίδα The Paper, αγνώστου ιδιοκτήτη αλλά με διαφήμιση της ΔΕΠΑ απευθείας ανάθεση... κυκλοφόρησε την ψεύτικη είδηση περί συμμετοχής του Κοντονή σε γελοίο λαϊκό δικαστήριο που έστησαν οι κλόουν του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψη του Clinton το 1999. Η είδηση φυσικά επειδή φέρνει κλικ αναπαράχθηκε από τα υπόλοιπα γελοία blog που «ενημερώνουν» τους αναγνώστες τους με ψεύτικες ειδήσεις.
O Koντονής διέψευσε την συμμετοχή του στη γελοία παράσταση ...αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ήταν οι πραγματικοί μετέχοντες: 


>>>Διακρίνουμε πιασμένους χέρι χέρι τον σημερινό ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, τον εμπνευστή του Σχεδίου Β Αλέκο Αλαβάνο, τον Μανώλη Γλέζο, τον πρώην αρχηγό του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο, τον νυν «Ποταμίσιο» Σπύρο Λυκούδη, τον πρώην αρχηγό της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και τον Πέτρο Κουναλάκη.

Και κάπου εκεί ανάμεσα στο πλήθος ο νεαρός τότε σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να χειροκροτεί και να επιχαίρει για την δίκη του πρώην πλανητάρχη και να ζητά την σύλληψη του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.<<<
Για να καταλάβουμε τι κορόιδα είμαστε και τι ικανά λαμόγια είναι αυτοί που θησαυρίζουν στις πλάτες μας ...με την κομμουνιστική γροθιά σηκωμένη. 
Κάπως έτσι στήνονται οι θεατρικές παραστάσεις των απατεώνων της Βουλής και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι είναι «αριστεροί», «επαναστάτες» ...που θα αγωνιστούν αφιλοκερδώς για το καλό του Λαού. 
Στην τελευταία φωτογραφία ...ο δολοφόνος Τσίπρας συζητάει με τον παιδεραστή, κλέφτη και αρχιδολοφόνο Clinton για το πως θα παραμείνει στην εξουσία ...εξοντώνοντας κανονικά τους Έλληνες για να ικανοποιήσει τα ξένα αφεντικά του.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes