Δεύτερη νύχτα τα παιδιά των τοκογλύφων στους Δρόμους κατά της εκλογής Τραμπ


Επαναστατική Γυμναστική για να είναι σε φόρμα οι πράκτορες και τα δίκτυα του Soros-Rothschild. Αν έβγαινε η Χίλαρυ και βομβάρδιζε τη Συρία με πυρηνικά... κανένας από αυτούς τους έμμισθους τρομοκράτες δεν θα έβγαινε στον δρόμο. Όταν κατακρεουργούσαν τον Καντάφι... πανηγύριζαν αυτά τα παιδιά των τοκογλύφων.


Γράφουν σχετικά τα ελληνόφωνα ΜΜΕ, όπως "IEFIMERIDA":


Νέος γύρος διαδηλώσεων έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, μία ημέρα αφότου χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους μεγάλων πόλεων για να διαμαρτυρηθούν για τη νίκη του μεγιστάνα στις προεδρικές εκλογές.

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν στο Γιούνιον Σκουέρ Παρκ στη Νέα Υόρκη για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην εκλογή του δισεκατομμυριούχου στον προεδρικό θώκο. Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας κάλεσαν τους πολίτες να δώσουν το παρόν σε ανάλογες κινητοποιήσεις στην Ουάσιγκτον, τη Βαλτιμόρη, το πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν και σε άλλες περιοχές.
Χθες σε τουλάχιστον 10 πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να διαδηλώσει. Μεταξύ άλλων και στο Μανχάταν όπου το πλήθος έφθασε πεζή έως τον Ουρανοξύστη Τραμπ, στην 5η Λεωφόρο. Πολλοί εξ αυτών φώναζαν το σύνθημα «Δεν είσαι ο πρόεδρός μου!» και καταδίκαζαν τη ρητορική που είχε αναπτύξει ο υποψήφιος κατά των μεταναστών, των μουσουλμάνων και άλλων μειονοτικών ομάδων.
Ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι οι διαδηλωτές είναι μια «παρέα κακομαθημένων κλαψιάρηδων».
«Εάν παρατηρήσεις τους πραγματικούς αριστερούς παλαβούς στα πανεπιστήμια, είναι οι καθηγητές, όχι οι φοιτητές» είπε ο Τζουλιάνι σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
«Επομένως αυτοί είναι (οι διαδηλωτές), εκείνοι που επηρεάζονται περισσότερο από τους καθηγητές».
Ο Τζουλιάνι πρόσθεσε ότι θα προτρέψει τον Τραμπ να ακούσει αυτές τις φωνές και να τους πει να κάνουν υπομονή για έναν χρόνο. «Ηρεμήστε, η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όσο νομίζετε» σημείωσε ο πρώην δήμαρχος.
Νέες κινητοποιήσεις έχουν εξαγγελθεί και για το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο. Σε μία εξ αυτών οι διαδηλωτές καλούνται να διαδηλώσουν στην Ουάσιγκτον, την ημέρα της Ορκωμοσίας, την 20ή Ιανουαρίου.
Χθες το βράδυ, χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στις διαδηλώσεις στο Λος Αντζελες και το Οκλαντ. Οι αρχές προχώρησαν στη προσαγωγή τουλάχιστον 10 διαδηλωτών στο Λος Αντζελες, που προσπάθησαν να κλείσουν μια κεντρική διασταύρωση, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.
Και στο Οκλαντ οι διαδηλωτές εμπόδισαν την κυκλοφορία, πέταξαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών και έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων. Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Διαδηλώσεις έγιναν επίσης στο Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, τη Βοστόνη, το Πόρτλαντ, το Ορεγκον και το Οστιν στο Τέξας.
Περίπου 1.800 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Διεθνές Ξενοδοχείο και Ουρανοξύστη Τραμπ στο κέντρο του Σικάγο, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Οχι στον Τραμπ! Όχι στην Κου Κλουξ Κλαν! Οχι στην Αμερική του ρατσισμού».
«Είμαι πραγματικά τρομοκρατημένη με όσα συμβαίνουν στην χώρα» είπε η 22χρονη Αντριάνα Ρίτσο, στο Σικάγο, η οποία κράταγε ένα πλακάτ όπου αναγραφόταν:
«Ευχαριστηθείτε τα δικαιώματά σας όσο μπορείτε».
Μεταξύ των διαδηλωτών χθες βρίσκονταν εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές που έφυγαν από τις τάξεις τους για να συμμετάσχουν στις πορείες στο Σιάτλ, το Φοίνιξ και το Μπέι Έρια του Σαν Φρανσίσκο.

Μηνύματα ελπίδας στο μετρό της Νέας Υόρκης
Περίπου το 90% των κατοίκων του Μανχάταν ψήφισε την Χίλαρι Κλίντον, οπότε η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν κάτι που αποδέχθηκαν.
Ωστόσο, αποφάσισαν να μην τους πάρει από κάτω και άρχισαν να στηρίζουν ο ένας στον άλλον με έναν διαφορετικό τρόπο.
Κολλούσαν post it σε τοίχο του μετρό της Νέας Υόρκης, γράφοντας τις σκέψεις τους.

«Δεν είναι το τέλος», «δεν θα τα παρατήσουμε», «αγαπήστε το μίσος του τραμπ» και άλλα παρόμοια μηνύματα γέμισαν τον τοίχο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας για το αύριο.








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes