Άλλο ένα μήνυμα των "Δημοκρατών" γραμμένο με αίμα στον "Σουλτάνο"


39 νεκροί στην Κωνσταντινούπολη από τρομοκράτη που αναφέρθηκε στο Χαλέπι... διότι κάποιοι έχουν εκνευριστεί ιδιαίτερα με την απελευθέρωση της συγκεκριμένης πόλης στη Συρία. Κανείς όμως δεν ονομάζει συγκεκριμένα τους εντολείς αυτών των εγκλημάτων. 

Η Ελίτ ανταλλάσσει μηνύματα γραμμένα με αίμα αθώων. 
Όταν θα καταλήξουν σε κάποια ισορροπία δυνάμεων και πάρουν όλοι το κομμάτι που διεκδικούν τότε οι εντολείς των εγκλημάτων αυτών θα φωτογραφίζονται με τον Ερντογάν και με τον Πούτιν χαμογελαστοί σαν να μην τρέχει τίποτα.
Κι αυτούς τους νεκρούς Τούρκους δεν θα τους κλάψει κανείς εδώ στη Δύση του Je Suis Charlie διότι ο Ερντογάν είναι "Σουλτάνος" και πάει να αλλάξει το Σύνταγμα, ο Πούτιν είναι "Δικτάτορας" και κράτησε στην εξουσία τον "Δικτάτορα" Άσαντ όταν οι "Δημοκράτες" της Δύσης και του Ισραήλ δημιουργούσαν τον Στρατό των Αποκεφαλιστών για να "εκδημοκρατίσουν" τη Συρία.
Και φυσικά γι' αυτούς τους αιμοβόρους "Μουσουλμάνους" της ISIS... όλοι είναι εχθροί και πιθανοί στόχοι ...ΕΚΤΟΣ του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αυτού του στρατού που δυσφημίζει σκόπιμα το Ισλάμ.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes