Πέθανε και βρήκαν 1,7 εκατ. € στο χρηματοκιβώτιό του


95 ετών γιατρός κι είχε στο χρηματοκιβώτιο 1,7 εκατομμύρια ευρώ ...για τα γεράματα. Πέθανε και τα βρήκε η Αστυνομία.



Πηγή: newpost.gr
Μπροστά σε ένα απίστευτο εύρημα βρέθηκαν οι αρχές προ ημερών στα Τρίκαλα, καθώς ανοίγοντας το χρηματοκιβώτιο του 95χρονου ιατρού που πέθανε πρόσφατα στα Τρίκαλα αντίκρισαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, χιλιάδες δεσμίδες ευρώ που υπολογίζονται πάνω από 1,5 εκατ.
Ένας άνθρωπος που οι Τρικαλινοί χαρακτήριζαν «ευεργέτη», ο χειρουργός Ιωάννης Παντελιδάκης έφυγε προ ολίγων εβδομάδων από τη ζωή -πλήρης ημερών στα 95 του χρόνια-, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια περιουσία.
Ο Ιωάννης Παντελιδάκης εγκαταστάθηκε από νέος γιατρός στα Τρίκαλα και ίδρυσε την ομώνυμη κλινική επί της οδού Αμαλίας. Σύμφωνα με το e-enimerosi.gr πρόσφατα αγόρασε το ξενοδοχείο «Διβάνη» το οποίο και ανακαίνισε πλήρως το οποίο μετονόμασε σε Hotel Pantelidaki.
Προχώρησε σε σημαντικές δωρεές και μια από αυτές ήταν η τοποθέτηση του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Δικαστηρίων των Τρικάλων. Τα αποκαλυπτήρια είχε κάνει ο -τότε Πρόεδρος της Βουλής- Φίλιππος Πετσάλνικος.

Τα εκατομμύρια που βρέθηκαν στο γραφείο του

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, έγινε η καταμέτρηση των περιουσιακών στοιχείων του Ιωάννη Παντελιδάκη στο γραφείο του ξενοδοχείου του, και πλέον αναμένεται η καταμέτρηση των χρημάτων και των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στο σπίτι του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα χρήματα που βρέθηκαν στο γραφείο του αγγίζουν το ποσό του  1,7 εκ. € και έχουν ήδη κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Από βδομάδα αναμένεται η αποσφράγιση και του σπιτιού ώστε να γίνει η καταμέτρηση και των περιουσιακών στοιχείων που διατηρούσε εκεί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η δικογραφία και ακολούθως θα ανοίξει η διαθήκη του εκλιπόντος.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Angeliq Gatzonis είπε...

ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΙ ΜΑΖΙΤΟΥ

Unknown είπε...

...δηλαδη,για να καταλαβω,υπαρχει ευεργετης χωρις λεφτα?

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes