Μενεγάκη: Παράγοντας αποπροσανατολισμού του ήδη αποχαυνωμένου λαού


Τα έγκριτα ΜΜΕ μας ενημερώνουν για μία «απίστευτη» φωτογραφία της Μενεγάκη και σπεύδουν όλοι να δουν περί τίνος πρόκειται. Και τι διαπιστώνουμε; Χιλιάδες άνθρωποι βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία της Μενεγάκη πάνω από ένα ταψί φαγητού... κι έκαναν συνολικά πάνω από 40.000 like σε διάστημα μερικών λεπτών της ώρας! 

41.050 άνθρωποι φρόντισαν να ενημερωθούν κι οι φίλοι τους για τη δημοσίευση ...αυτής της «σημαντικής» φωτογραφίας! 
Εδώ και δεκαετίες και σε καθημερινή βάση η τηλεόραση προβάλει την Μενεγάκη να σκύβει πάνω από ταψιά και να δοκιμάζει φαγητά! Αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος δεν χορταίνει να βλέπει τη Μενεγάκη μ' ένα πιρούνι στο χέρι... 
Γι' αυτό «βρέχει» Μνημόνια ...και δεν κουνιέται φύλλο! 
Οι Έλληνες θεωρούν καθήκον τους τη διάδοση της βλακείας ...κι είναι απίστευτα γρήγοροι κι αποτελεσματικοί! Είναι αήττητοι στη σαχλαμάρα! 
Δεν θεωρούν καθήκον τους να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν τους φίλους και τους συγγενείς τους, αλλά σπεύδουν να τους αποπροσανατολίσουν και να τους πείσουν να σπαταλήσουν τον χρόνο τους σε ό,τι πιο ανούσιο μπορεί να επινοήσει το σύστημα. 
Άλλοι κάθονται και τρώνε ξύλο για μία ποδοσφαιρική ομάδα κι άλλοι έχουν βυθιστεί στον κόσμο της παιδικής χαράς του Survivor.
Γιατί να μην μας φέρουν κι άλλο ένα Μνημόνιο δηλαδή; Ποιον να λυπηθούν και ποιον να φοβηθούν;

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: instagram.com

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή: protothema.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes