Με «μπροστάρη» τον Ρουβίκωνα μας αποσπούν την προσοχή

Για να αποσπάσουν την προσοχή μακριά από την ουσία, μακριά από τους Rothschild οι πράκτορες του Ρουβίκωνα τα σπάνε στο Δημαρχείο Ζωγράφου.

Σοκαρίστηκε το «NEWSBOMB» βλέποντας ποιες τράπεζες θα βγάλουν την Ελλάδα στις αγορές:


Πηγή: newsbomb.gr

«Κάντο όπως ο Σαμαράς». Αυτός θα μπορούσε να είναι ο συνολικός τίτλος του εγχειρήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν, υπενθυμίζουμε ότι χρηματοοικονομικός σύμβουλος του Δημοσίου είναι η Rothschild!

Ναι, είναι η ίδια εταιρεία κατά της οποίας ο κ. Καμμένος έπνεε τα μένεα!

Όμως μη βιάζεστε, το αριστερό success story έχει και άλλα καλούδια:

Σύμφωνα με το Reuters η Αθήνα προσέλαβε ήδη και αναδόχους για την έκδοση κάτι που σημαίνει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία. Συγκεκριμένα, η ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε την έκδοση στις Bank of America Merrill Lynch, BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs και HSBC.

Ναι, καλά διαβάσατε.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. συνεργάζεται αρμονικά με όλους αυτούς που έπαιξαν σε βάρος της Ελλάδας, κερδοσκόπησαν επί ενδεχόμενης χρεοκοπίας και έβαλαν την χώρα στα μνημόνια.

Κι εδώ η «συμπτωματική» ταυτόχρονη παρέμβαση του Ρουβίκωνα:


Πηγή: newsbomb.gr

Επίθεση στο δημαρχείο Ζωγράφου εξαπέλυσαν τα ξημερώματα μέλη του «Ρουβίκωνα», προκαλώντας ζημιές στο κτήριο.

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε η οργάνωση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρει ότι: «σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουλίου, στις 6 το πρωί, επιτεθήκαμε με βαριοπούλες και μπογιές στο δημαρχείο Ζωγράφου», ενώ σημειώνει ότι θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο.



Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του ισογείου και του πρώτου ορόφου με τις βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου.




Το βράδυ της Τετάρτης, περίπου 150 άτομα από διάφορες συλλογικότητες πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη της Ντανιέλας Πρελορέντζου, της εργαζόμενης στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου, η οποία έχασε την ζωή της εν ώρα εργασίας.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes